Bloodcult's blog with film and book reviews, past articles about Art, History, Mythology, Literature, Cinema, Philosophy and much more. For now, available only in Greek.

Sunday, May 8, 2011

Cradle of Fear


Το Cradle of Fear απαρτίζεται από 5 διαφορετικές ιστορίες που κάπως συνδέονται στο τέλος. Είναι σκηνοθετημένο από τον Alex Chandon (γνωστό από το video των Cradle of Filth “From the Cradle to Enslave” και τις ταινίες “Pervirella” και “Bad Karma”) και μετέχουν – εκτός του Dani Filth, frontman των Cradle of Filth – B-movie stars όπως η Eilleen Daly (“Razorblade Smile”), η Emily Boufante και άλλοι.
Η πρώτη ιστορία διαδραματίζεται σε ένα Goth Club με δυο πανέμορφες Goth vamps, η μια εκ των οποίων ψάχνει τον Dark Prince της και τον βρίσκει στο πρόσωπο του Dani. Και τότε αρχίζουν και τα διάφορα τρελά… Η δεύτερη ιστορία έχει πρωταγωνιστές δυο ατίθασες κοπέλες που έχουν σαν σχέδιο να διαρρήξουν ένα σπίτι ενός ηλικιωμένου. Η μια όμως συνειδητοποιεί τον πραγματικό εαυτό της άλλης και σειρά έχουν τα περίεργα περιστατικά και ο θάνατος. Η τρίτη ιστορία αφορά ένα ζάπλουτο ζευγάρι που έχει τα πάντα. Ο άντρας δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα γιατί αυτό που θέλει δεν μπορεί να το αγοράσει. Γι’ αυτό σκοτώνει και κόβει ό,τι κομμάτι χρειάζεται! Και ο τρόμος δε σταματάει ποτέ… Στην τέταρτη ιστορία ένας εργαζόμενος σε μια εταιρεία internet είναι υπεύθυνος να ψάχνει κακόβουλα και προσβλητικά sites και να τα αναφέρει. Μια μέρα μπαίνει σε ένα site που ονομάζεται “The Sick Room”, βλέπει για λίγο ένα τρομακτικό φόνο στην οθόνη και μετά το site εξαφανίζεται! Ο τύπος σοκάρεται και παθιάζεται με την ιδέα να δει τι γίνεται. Και τότε αρχίζει η αναζήτηση… Στην πέμπτη ιστορία στοιχεία από προηγούμενες ενώνονται, με τον Dani να επιστρέφει και ένα φινάλε συναρπαστικό! Η ταινία λέγεται ότι είναι πολύ ακραία, με πολύ βία, gore και σκηνές σεξ.

No comments:

Post a Comment