Bloodcult's blog with film and book reviews, past articles about Art, History, Mythology, Literature, Cinema, Philosophy and much more. For now, available only in Greek.

Sunday, May 8, 2011

In Blood we Lust: Depraved Sexual Fantasies for Vampires (Dark Angel Press)


Υποθέτω πως αρκετοί από εσάς θα έχετε ακουστά – ή θα έχετε ήδη στα χέρια σας – το βιβλίο αυτό από την Αγγλική υπερδραστήρια εταιρεία V-Evolution (πρώην Dark Angel Productions). Tο βιβλίο αυτό καθυστέρησε πολύ να κυκλοφορήσει, γιατί καμία εταιρεία στην Αγγλία δεν δεχόταν να το τυπώσει λόγω του ακραίου περιεχομένου του. Γνωρίζετε το μεγάλο πρόβλημα που επικρατεί στην Αγγλία με τη λογοκρισία… Τελικά, η Dark Angel το κυκλοφόρησε μόνη της, ως Dark Angel Press, μαζί με την έναρξη του Vampyria III, της τρίτης και τελευταίας από τις καταπληκτικές και τρομερά επιτυχείς Vampire συνάξεις – πάρτι, η οποία έγινε στο Λονδίνο στις 5 Δεκεμβρίου 1999. Το βιβλίο περιέχει 33 αυτοτελείς ιστορίες vampire ερωτισμού και ρομαντισμού, από διάφορους συγγραφείς, γνωστούς στο χώρο. Αίμα, Σεξ, Θάνατος, Σαδομαζοχισμός, Αιμομιξία, Βασανισμός, Ερμαφροδιτισμός, Κτηνοβασία, Νεκροφιλία, Ηδονή, Πόνος, Ευχαρίστηση, όλα είναι εδώ μέσα!!!

Επίσης περιέχονται και μερικά τρομερά παρεμφερή σκίτσα από τον ζωγράφο Duncan Gutteridge. Ένα βιβλίο που θα σας αφήσει άφωνους, κάτι το απαραίτητο για τους λάτρεις των vampires. Ο Louis, ο άνθρωπος πίσω από τη Dark Angel Productions συνεισφέρει με 2 ιστορίες, εκ των οποίων η μια, το ‘’Hungry’’, είναι ίσως η αγαπημένη μου απ’ το βιβλίο. Κάποιες άλλες καταπληκτικές ιστορίες είναι οι “The Morticians Assistant” του Ryan Acheson, “More than a one Night Stand του J. Flaxton, “Gothboy” του Mark A. Henderson κ.ά.

No comments:

Post a Comment